Erhvervsadvokat København

Årsager til at kontakte os som din erhvervsadvokat i København

Vi kan som selskabsadvokater hjælpe dig og din virksomhed. Vi specialiserer os i at yde juridisk rådgivning til danske og norske virksomheder indenfor erhvervsjuraens mange sagsområder.

Erhvervsadvokater har indsigt i en bred vifte af fagområder, der bl.a. inkluderer selskabsformer, kontraktforhold, ansættelsesret, markedsføringsret og erhvervslejeret. Vores erhvervsadvokater er en del af Advokatgruppen, som tilbyder rådgivning og juridisk bistand til virksomheder over hele landet.

Står din virksomhed overfor komplekse juridiske udfordringer eller større beslutninger i jeres forretning, kan det være fornuftigt at alliere jer med en erfaren selskabsadvokat. Du kan kontakte os på 70 10 13 30 eller sende en mail til kontakt@advokatgruppen.dk for en gratis, indledende samtale.

Hvilke services kan vi hjælpe dig med i København?

Advokatgruppens kontorer ligger i Horsens, Århus og Fredericia, men vi yder juridisk rådgivning til klienter fra hele landet.

Vi arbejder med alt fra at udarbejde juridiske dokumenter og kontrakter til at rådgive om regulering, overdragelser og ansættelsesforhold. Vi kan også assistere ved forhandlinger med samarbejdspartnere, medarbejdere og leverandører, hjælpe med tvister og insolvens samt med at starte ny virksomhed eller omdanne virksomhed.

Vi udarbejder og vurderer diverse kontrakter som ansættelseskontrakter, konkurrenceklausuler og ejeraftaler samt hjælper i forbindelse med entreprenørsager, generationsskifte, stiftelse af selskab og meget mere.

Få professionel juridisk rådgivning hos Selskabsret

Advokatgruppens selskabsadvokater yder rådgivning til danske virksomheder på en lang række juridiske sagsområder. En erfaren erhvervsadvokat kan hjælpe virksomheder med alt fra selskabsret og ansættelsesret til markedsføringsret og erhvervslejeret.

Vi har eksperter på alle grene i erhvervsretten og har erfaring med både norske og danske forhold. Vi rådgiver virksomheder om alt fra etablering af en ny virksomhed til overdragelse af en eksisterende virksomhed og hjælper med udarbejdelse af kontrakter og regulering af ansættelsesforhold mellem virksomheden og dens medarbejdere. Vores advokater kan også rådgive om tvister med samarbejdspartnere, leverandører eller entreprenører og behandling af insolvenssager.

Advokatgruppen har et stærkt fokus på at hjælpe virksomheder med at træffe de beslutninger, der er rigtige for netop dem. Vi har stor erfaring med at rådgive virksomheder på en lang række juridiske sagsområder. Bliv klogere på mange af erhvervslivets juridiske aspekter i vores artikler som: Lav ejeraftale og Sælg/køb selskab.

Står din virksomhed overfor en tvist, ændring eller andre erhvervsretlige udfordringer, kan vi hjælpe dig og din virksomhed. Vi arbejder med klienter fra hele landet og har siden 1987 udgjort Advokatgruppens selskabsretlige afdeling.

Find din erhvervsadvokat i København her – få en gratis, første samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Kontakt os på 70 10 13 30, eller send en mail til kontakt@advokatgruppen.dk.