Samfundsansvar

Selskabsret.dk består af advokater fra Advokatgruppen, og vi går op i vores samfundsansvar. Vi har derfor samlet de organisationer, som vi er en del af i forhold til vores virke som advokatfirma på denne side.

Advokatkodeks

Advokatkodeks - selskabsret.dk

Vi blev i 2017 medlem af AdvokatKODEKS, og derfor arbejder vi efter fem elementer, som alle bidrager til at give vores kunder den bedst mulige rådgivning.

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet, advokater, organisation, advokatgruppen, selskabsret.dk

Vi er en del af Advokatsamfundet, som er sammensat af mere end 6.000 advokater i Danmark. I Danmark er det lovpligtigt for alle advokater at være medlem af Advokatsamfundet. Organisationen fører bl.a. tilsyn med at advokaterne servicerer klienter ordentligt.

Danske Advokater

Danske Advokater - selskabsret.dk

Vi er medlem af Danske Advokater, som er en interesseorganisation for advokatvirksomheder i Danmark.

Danske Insolvensadvokater

Vi er medlem af Danske Insolvensadvokater, som beskæftiger sig med løbende faglig opdatering. Det betyder, at vi altid er up-to-date på ændringer i retsgrundlaget samt retspraksis, og derfor kan vi altid yde rådgivning på et højt fagligt niveau for vores klienter.

CSR-Mærket

CSR-MÆRKET, Corporate Social Responsibility, advokatgruppen, selskabsret.dk

Formålet med CSR-mærket er at skabe opmærksomhed på CSR blandt virksomheder. Hos selskabsret.dk mener vi, at CSR er vigtigt, og derfor støtter vi dette formål.

GDPR-Mærket

GDPR-mærket, persondataforordningen, advokatgruppen, selskabsret.dk

Hos Selskabsret.dk ønsker vi at sætte fokus på at overholde reglerne i persondataforordningen. Vi beskytter også vores kunders personlige oplysninger, og derfor har vi fået tilegnet os GPDR-mærket.

Multilaw

MULTILAW, netværk, advokater, selskabsret.dk, Horsens, Aarhus, Fredericia

Som en del af Advokatgruppen er vi også en del af Multilaw, som er et internationalt juridisk netværk, hvori vi er mere end 10.000 kompetente og fagligt dygtige advokater. Multilaw har advokater lokaliseret i mere end 100 lande. Læs mere her.

Boerne-diabetes.dk

Børnediabetes type 1, advokatgruppen, selskabsret, Aarhus, Horsens, Fredericia

Vi støtter boernediabetes.dk og forskningen af børnediabetes type 1, fordi vi ønsker at udbrede viden om denne livslange sygdom. Vi har et ønske om, at vi i fremtiden bedre kan hjælpe de sygdomsramte børn.

Specialsider

Advokaterne bag Selskabsret.dk har et helt unikt kendskab til selskabsret, og derfor har vi udviklet denne hjemmeside. På www.selskabsret.dk kan du finde information, der udelukkende omhandler dette emne. Hvis du er interesseret i andre af vores specialsider, kan du finde dem herunder.

www.husadvokaten.com

www.arbejdsret.dk

www.doedsbo.dk 

www.entrepriseret.dk

www.strafferet.dk

www.testamente.dk

www.esportsadvokaten.dk

www.advokatgruppen.dk

www.skilsmisse.dk