Advokatomkostninger

Herunder kan du finde en oversigt over de emner, som denne side berører. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på 70 10 13 30.

  1. Hvad koster advokathjælp i forbindelse med mit selskab? 
  2. Advokathjælp vs. online dokumenter
  3. Om os

Hvad koster advokathjælp i forbindelse med mit selskab?

Der kan være stor forskel på advokatomkostninger, alt efter hvad du har brug for. Vi tilbyder advokathjælp indenfor alle områder af selskabsretten, og vi holder dig i hånden hele vejen igennem dit forløb.

Hvadenten du skal have hjælp til at stifte dit selskab, omdanne dit selskab, eller fx lave en ejeraftale, så står vi til rådighed.

Vi aftaler altid en fast pris på forhånd, så vidt det er muligt. Vi sætter en ære i at være et advokatkontor i øjenhøjde, og derfor vægter vi gennemsigtighed og ærlighed meget højt. Du kan forvente, at vi altid prioriterer en fair pris.

Advokathjælp vs. online dokumenter

Nogle hjemmeside reklamerer med, at du selv kan foretage ændringer i forhold til dit selskab ved hjælp af online dokumenter. I nogle tilfælde kan dette være en hurtig og nem løsning. Men lovgivningen omkring selskabsret er kompliceret, og det kan være svært at tolke lovgivningen i forhold til den enkelte situation. Derfor er det ofte en god ide, at få hjælp af en kompetent og erfaren advokat, der kan rådgive dig til den løsning, der passer bedst til dig. Der findes ofte mere optimale løsninger end hvad du kan læse dig frem til på nettet. Lad os hjælpe dig godt på vej. Det betaler sig på den lange bane.

Ring til os for en uforpligtende samtale om din sag, så finder vi den bedste løsning til netop din situation.

Om os

Vi er en del af Advokatgruppen, som har været eksperter i selskabsret siden 1987. Du kan derfor forvente at vi bidrager med stor erfaring inden for retsområdet, og vi har helt sikkert de rette kompetencer til at hjælpe dig bedst muligt.