Aarhus

Har du brug for advokathjælp?

– Så kontakt advokaterne fra selskabsret.dk for professionel og kompetent rådgivning.

Der er mange ting, som du skal overveje, når du skal håndtere både stiftelsen og den daglige drift af dit selskab. Uanset om du skal stifte selskabformer som et aktieselskab (A/S) eller et anpartsselskab (ApS), så er der specifikt gældende regler og love du skal overholde. Det samme gælder, hvis du skal starte forskellige virksomhedstyper.

Vores selskabsretsadvokater i Aarhus kan bistå dig uanset hvilket problem du og din virksomhed/selskab står overfor.


Advokater med speciale i selskabsret – Aarhus

Aarhus kontor

Kontakt os direkte på telefon: 70 10 13 30

Åbningstider for Aarhus-kontoret

Mandag  8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00

Kystvejen 17Lokation
8000 Aarhus 

Om Aarhus

Aarhus, som også er kendt som “Smilets by” er Danmarks 2. største by. Nogen kalder byen for Jyllands hovedstad pga. dens størrelse. Byen Aarhus ligger lige ud til vandet, og du har adgang hertil flere forskellige steder fra; Tangkrogen, Den Permanente, Moesgaard Strand, osv.
Hvis du er interesseret i den kulturelle del af Aarhus, kan du med fordel besøge Den Gamle By, Aros, og Moesgaard Museum.

De mange indbyggere i byen Aarhus, gør det oplagt at starte en virksomhed eller selskab i byen. Mange starter små enmandsvirksomheder op og ændrer senere virksomhedstypen til et anpartsselskab. fordi selskabet simpelthen bliver for stort. Hvis du har brug for hjælp til at omddanne sin virksomhed, eller dit selskab, er du meget velkommen til at kontakte os. Klik her for at komme videre til den bedste selskabsadvokat i Århus!